Elektriker i Aalborg

  Strynøgade 5, 9000 Aalborg

Mangler du en erfaren elektriker i Aalborg?

Så er du havnet det rette sted. Fra min base i Aalborg er jeg kun få minutters kørsel væk, og jeg er derfor klar til at rykke ud til dig, hvis du har brug for hjælp til hvilken som helst type elinstallation. Jeg hjælper både private og erhverv med at kaste nyt lys på installationsprojekter.

Fokus på kvalitet og service

Med min store erfaring i branchen klarer jeg alle typer el-opgaver, lige fra butiksinstallationer over datainstallationer til almindelige husinstallationer.

 

Mit arbejde er gennemsyret af stor bevidsthed omkring kvalitet og service, og derfor forlader jeg aldrig opgaven, før alt er gennemtjekket ned til mindste detalje. På den måde er du sikker på at få et tilfredsstillende resultat, hvor kvalitet og service spiller tæt sammen. Hos KM Installation ApS er du nemlig i fokus.

Grundig vejledning til dine behov

Alle opgaver løser jeg med dine ønsker for øje. Det betyder, at jeg først sætter mig nøje ind i de ønsker og behov, du måtte have, så jeg får de bedste forudsætninger for at gøre dig tilfreds. På den måde får du ikke bare en standard løsning, men en løsning, som nøje er tilpasset dig.

 

Jeg lytter således til dine ønsker, men kommer også gerne med mit professionelle blik, så du gennemtænker alle dele af løsningen, inden du træffer et valg. Det sikrer dig et helstøbt resultat, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Ring og hør mere

Har du en specifik el-opgave og har brug for en elektriker i Aalborg, så tøv ikke med at ringe til mig på +45 4177 7728 og hør mere om dine muligheder. Jeg kommer gerne ud til dig og tager et omhyggeligt blik på opgaven, så jeg på det grundlag bedre kan give dig et uforpligtende tilbud. Vi ringes ved.

Elektriker Aalborg

Vil du have et tilbud?