Elektriker i Brønderslev

  Strynøgade 5, 9000 Aalborg

Få hjælp af en elektriker i Brønderslev omegn

Trænger dine gamle elinstallationer til en kærlig hånd fra en erfaren elektriker? Eller skal de nye sidde lige i skabet? Så er du kommet til rette sted. Jeg har specialiseret mig i alle former for elinstallationer lige fra datainstallationer til private husinstallationer. Hos KM Installation ApS tilbydes du derfor el-løsninger, der spænder over alle fagets tangenter.

 

Jeg har hjemme i Nordjylland og kan med kort afstand til Brønderslev hurtigt rykke ud til dig, hvis du har brug for professionel hjælp til el-arbejdet.

Kvalitet er min mærkesag

Jeg tilbyder alle typer elinstallationer lige fra restaurantinstallationer til almindelige husinstallationer. Og uanset opgaven banker mit elektriske hjerte for løsninger af høj kvalitet.

 

Jeg arbejder effektivt og afleverer et serviceorienteret stykke arbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med min mangeårige erfaring fra branchen ved jeg, hvad kvalitetsbevidste løsninger indebærer, og det er derfor dét, jeg bygger min forretning på.

 

Jeg kvalitetssikrer alle dele af mit udførte arbejde – du skal nemlig kunne stole på, at du får en individuel løsning, der matcher din situation helt og holdent.

Få professionel rådgivning

Drømmer du om bedre belysning og en mindre elregning? Men er du ikke helt sikker på, hvad den bedste løsning er? Jeg bistår gerne med mit faglige syn på sagen. Med mange løsninger og opgaver lagret i pæren har jeg værktøjskassen fyldt med lysende idéer, så du får nøjagtig den løsning, du drømmer om.

 

Jeg kommer gerne med forslag til økonomiske og holdbare løsninger til belysning og andre elektriske opgaver, så du kan mindske elregningen.

Kontakt allerede i dag

Har du spørgsmål til en konkret opgave, så tøv ikke med at give mig et kald på +45 4177 7728. Jeg står gerne til rådighed til en uforpligtende snak om dine muligheder, ligesom jeg gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.

Elektriker Brønderslev

Vil du have et tilbud?