Elektriker i Dronninglund

  Strynøgade 5, 9000 Aalborg

KM Installation – Din elektriker i Dronninglund

Har du brug for at få løst en el-opgave, som kræver en kompetent og veluddannet elektriker? Hos KM Installation ApS får du netop det. På min elektriske bag har jeg nemlig et hav af tilfredsstillende el-løsninger. Jeg udfører alle former for el-arbejde i Dronninglund, og ingen opgave er for stor eller lille.

Kvalitet sikrer unikke løsninger

Kvalitetssikrede løsninger er kernen i mit arbejde. Jeg går altid til arbejdet med falkeblikket stift rettet mod opgaven, hvad enten det gælder industri-, butiks-, og husinstallationer eller andre former for el-projektering. Jeg gennemgår arbejdet omhyggeligt, så du kan være tryg ved, at det efterlever alle gældende krav om sikkerhed.

 

Med mangeårig erfaring har jeg derfor opbygget en bred vifte af kerneydelser, så du er sikker på at ende med en el-løsning, der både passer dig, men som også er kvalitetssikret og professionel, uanset hvor kompleks arbejdet er.

Lad mig rådgive dig

Løsningen skal passe til dig. Og det gør den bedst, hvis jeg grundlæggende forstår dine ønsker. Derfor er jeg altid meget opmærksom på at tage en omhyggelig snak med dig forud for arbejdet.

 

Men du skal også have det optimale ud af el-løsningen. Det får du bedst gennem faglig og professionel vejledning. Jeg rådgiver både om små og store løsninger – og gennem sparringen kan du træffe en kvalificeret beslutning, fordi du har set løsningen fra alle tænkelige vinkler.

Det giver den bedste helhedsløsning for dig.

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud

Jeg sidder klar til at besvare spørgsmål om din konkrete el-opgave, og du skal endelig ikke tøve med at give mig et kald på +45 4177 7728, så jeg kan vejlede dig. På baggrund af opgavens omfang og kompleksitet giver jeg dig gerne et uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Elektriker Dronninglund

Vil du have et tilbud?