Elektriker i Frederikshavn

  Strynøgade 5, 9000 Aalborg

Har du brug for en elektriker i Frederikshavn?

Hos KM Installation ApS får du en elektriker, der har en bred vifte af ekspertiseområder. Mangler din butik et mere levende lys, som giver kunderne en bedre købsoplevelse? Eller trænger dit hjemmekontor til bedre arbejdsbelysning? Uanset opgavens karakter og omfang, klarer jeg det uden besvær.

 

Fra min elektriske base i Aalborg kører jeg gerne op til dig i Frederikshavn, så du kan få ført dine el-opgaver ud i livet.

Alsidig og kompetent erfaring

Hvad end dit behov er, sørger jeg for at lade min mangeårige erfaring fra branchen råde. Gennem årene har jeg løst alverdens opgaver, og jeg har derfor et tilstrækkeligt stort erfaringsgrundlag til at skræddersy løsningerne, så de passer præcist til dine behov.

 

Min erfaring spiller desuden sammen med en kvalitetsbevidst tilgang til alle aspekter af arbejdet. For hos KM Installation ApS er du i fokus. Og mit arbejde er en tillidssag. Mine arbejdsgange er præget af stor grundighed, der sikrer, at du får et professionelt resultat i overensstemmelse med dine ønsker. Du skal nemlig være tryg ved din elektriker.

Elektrisk og kreativ rådgivning

Mangler du gode råd og input til din elopgave, står jeg klar med stor entusiasme og kreativitet til at give nye, faglige vinkler på opgaven. På den måde får du gennemtænkt dele, som du måske ikke selv havde overvejet i første omgang. Og det giver dig de bedste forudsætninger for at træffe det rigtige valg for dig.

 

Sammen finder vi frem til de smarteste og billigste løsninger for dig, så du også får et resultat, som gavner økonomi og miljø.

Få et uforpligtende tilbud

Med få minutters kørsel fra Frederikshavn, kører jeg gerne ud og kigger nøjere på den konkrete opgave. Det giver mig et klart billede af omfanget, og på den baggrund giver jeg dig gerne et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål eller andet, så kontakt mig venligst på +45 4177 7728.

Elektriker Frederikshavn

Vil du have et tilbud?