Elektriker i Hjørring

  Strynøgade 5, 9000 Aalborg

Vi løser ofte el-opgaver i Hjørring

Uanset om du er virksomhedsejer eller boligejer, kan energioptimering betale sig. Jeg har specialiseret mig i energioptimering af enhver art, ligesom min mangeårige erfaring har gjort min elektrikerpalette vid og bred. Det betyder, at mine kompetencer spænder over alle former for el-arbejde lige fra el-projektering og belysning til alle typer elinstallationer.

 

Mangler du derfor at få udført et kompetent stykke arbejde, er jeg kun få kilometers kørsel fra Hjørring – og jeg kører gerne ud til dig for at løfte din el-opgave.

Erfaring og kvalitet spiller sammen

Mit hovedfokus er dig. Og jeg går til hver opgave med den unikke, individuelle løsning i baghovedet, for at du kan føle dig sikker på et resultat, som stemmer overens med dine ønsker og behov. Jeg tager højde for hver enkelt detalje, og du er derfor garanteret, at din opgave leveres med en høj finish og sikkerheden i fokus.

 

Min solide erfaring i elektrikerfaget har givet mig et robust grundlag at arbejde ud fra. Det sikrer dig et resultat, der holder i mange år, og hvor kvalitet og håndværk er i top.

Rådgivning giver helstøbte løsninger

Det kan være svært at gennemskue, hvordan el-arbejdet bedst løses. Derfor hjælper jeg dig gerne med at skabe overblik over opgaven, så alle detaljer omkring løsningen bliver velovervejede i overensstemmelse med dine ønsker og behov. På den måde kommer vi omkring alle dele af løsningen, så du er sikker på at blive glad for resultatet, fordi du undervejs har taget stilling til forskellige forhold ud fra min faglige sparring – det giver et helhedsorienteret resultat.

Ring for et skræddersyet tilbud

Mangler du hjælp, så tøv ikke med at give mig et kald på +45 4177 7728. Sammen tager vi en samtale og finder frem til mulighederne for den konkrete el-opgave. Jeg udarbejder gerne et skræddersyet, uforpligtende tilbud til dig.

Elektriker Hjørring

Vil du have et tilbud?