Elektriker i Nørresundby

  Strynøgade 5, 9000 Aalborg

Få hjælp af en elektriker nær Nørresundby

Trænger dine elinstallationer til at blive kigget efter i sømmene? Lad mig hjælpe dig. Jeg løser alle typer installationsopgaver på baggrund af min årelange erfaring i gamet. Lige meget hvad dine drømme er, hjælper jeg med at få dem realiseret.

 

Jeg holder til i Aalborg, men rykker gerne ud til dig i Nørresundby for at løfte dine el-opgaver.

En erfaren kerne af kvalitet

Med et mangeårigt virke som elektriker har jeg løst et hav af forskellige typer el-arbejde. Jeg har gjort mig erfaringer med lidt af hvert, og derfor vil jeg kunne hjælpe dig med at indfri dine drømme.

 

Kernen i mit arbejde er tårnhøj kvalitet uden at gå på kompromis med effektivitet. Du skal som kunde føle dig i trygge hænder, og derfor gennemtjekker jeg altid mit udførte arbejde grundigt igennem, så du er sikker på at få et professionelt og sikkert resultat.

Vil du have faglige indspark?

Når jeg rykker ud med min værktøjskasse fyldt med ledninger, pærer og komplekst værktøj, er jeg altid forberedt grundigt på opgaven. Sammen tager vi nemlig en dybdegående samtale, der klarlægger dine ønsker og behov, så jeg har det bedste grundlag at løse opgaven ud fra.

 

Det betyder dog ikke, at jeg ikke er åben overfor nye idéer undervejs. Hos KM Installation ApS er der plads til kreative sving med ledningen, og jeg stiller også gerne min kreativitet og faglighed til rådighed, så du får de mest optimale el-løsninger lige netop til dig.

Skal vi ringes ved?

Giv mig endelig et kald på +45 4177 7728, så vi sammen kan diskutere det elinstallationsarbejde, du står overfor. Snakken er helt uforpligtende, ligesom jeg også gerne udarbejder et tilsvarende tilbud, som du kan overveje. Jeg kommer gerne ud til dig og sporer mig ind på opgavens omfang, så jeg kan give det mest nøjagtige tilbud.

Elektriker Nørresundby

Vil du have et tilbud?