Elektriker i Sæby

  Strynøgade 5, 9000 Aalborg

KM Installation ApS løser el-opgaver i Sæby

Hvis du leder efter en professionel og erfaren elektriker til at løse alle typer komplekse elinstallationer, har du nu fundet det. Hos KM Installation ApS tilbyder jeg alle former for elinstallationer, hvad enten det drejer sig om bygningsinstallationer i dit nybyggede, gamle eller renoverede hus – eller det gælder installationer inden for industri og erhverv.

 

Jeg har en bred kundekreds i Nordjylland og kører derfor gerne til Sæby for at hjælpe dig med at få styr på dine elektriske løsninger.

Kompetent og kvalitetsbevidst arbejde

El-arbejde kræver en rolig og faglig kompetent hånd, der kan udføre el-løsningerne til perfektion. Med mine mange år i branchen har jeg den erfaring, som skal til, for at du får en perfekt løsning hver gang. Jeg lytter nøje efter dine ønsker og behov, så du ender med et stykke arbejde, der indfrier dem – og jeg går aldrig fra en opgave, før alle komponenter spiller og både lever op til krav om sikkerhed og kvalitet. Du er derfor i trygge, elektriske hænder hos mig.

Dialogen er vigtig for resultatet

Relationen til dig er kernen i mit arbejde. Jeg tager mig god tid til at tage en dybdegående snak med dig, så vi sammen finder frem til det ønskede resultat. Det sikrer, at jeg forstår opgaven ned til mindste detalje, så jeg kan gøre dig tilfreds med den helt rigtige løsning, der matcher lige netop dig.

 

Undervejs stiller jeg altid vejledning og rådgivning til rådighed. Jeg kommer gerne med min professionelle vurdering af installationernes tilstand, og hvilke forbedringer der kan give det bedste resultat.

Alle spørgsmål er velkomne

Hos KM Installation ApS er ingen spørgsmål dumme – du er altid velkommen til at give mig et kald på +45 4177 7728, så vi sammen kan diskutere dine muligheder. Jeg tager gerne et kig på den konkrete opgave og skræddersyr derudfra et uforpligtende tilbud.

Elektriker Sæby

Vil du have et tilbud?